Alla inlägg den 30 september 2009

Av Sara - 30 september 2009 17:11

Ja, så var man hemma igen. Eller rättare sagt vi kom hem på måndag eftermiddag men det har som varit fullt upp sedan dess så det har inte hunnit bloggas nåt. Hundarna var då väldigt nöjda över att få komma hem igen och sova i soffan och sängen som vanligt. Nu ska vi bara köra den lilla träningstävlingen vi har på söndag och sen går vi i ide. Så kommer vi tillbaka igen nästa år.


Den valpen som vi stod i kö för blev nog inget då det bara blev två hannar och vi var nummer fem men vi letar vidare. Vi har ju ingen brådska men har kommit på att man måste vara ute i lite bättre tid för det är många som köper hundar i Europa tydligen.


Misu var då glad att få komma hem igen, få se om de åker och tävlar nåt själva med honom i höst för det är ju en duktig kille eller om han också går i vila för vintern nu. Men det blir säkert nya lopp mot honom nästa år. Och då kommer vi med tre pojkar och ger honom en match :)


Annars så tömde vi husvagnen lite igår och idag så var det tillbaka på jobbet men det har varit väldigt skönt med semester. Nu när hundarna vilar lite så ska jag börja ta tag i hästarna. De har haft en VÄLDIGT lugn sommar i år. Har funderat på att hyra ut den lediga boxen vi har men det finns både för och nackdelar med det. Är ju skönt att ha stallet för sig själv men skulle vara kul att ha någon att rida med och kanske kunna få hjälp på sommaren så att vi kan åka och tävla nån vecka. Men jag ska fundera vidare. man kan ju sätta ut en annons och sen om/vad man får för svar.

Ovido - Quiz & Flashcards