Alla inlägg den 7 september 2009

Av Sara - 7 september 2009 09:43

Våran lilla kille sköter sig alldeles utmärkt. Han tog starten i Midlanda och ledde sen hela loppet. Vilma gjorde en bra spurt men Ozzy svarade emot och sen drog han ifrån efter mål igen. Bra att han inte tröttnar som han gjorde förr, men han blir ju äldre och uthålligare.


Johan var ju hemma med Izor och Enzo. Och Izor blir bara bättre och bättre. Nu väntar jag bara på att Kajsa ska höra av sig så vi får en koll på honom innan vi helt beslutar om han kan springa nåt mer i år eller ej. Skulle ju vara kul att få köra honom i Järbo men jag vill ha en ordentlig genomgång innan jag anmäler honom. Är det en bristning får han självklart vila men man kan ju hoppas att det var en sträckning eller nåt så jag iallfall kan starta honom en helg. Men som sagt, hans hälsa går i första hand. Är hon det minsta tveksam så får han vila.


Har börjat fundera lite smått på om man skulle inhandla en till valp. 4 känns som ett lagomt antal men jag skulle vilja hitta nåt nytt blod och det är inte helt lätt. Vi har ju ingen brådska så vi letar vidare :)


Nedan är an bild på Ozzy med rosetten. jag kidnappar bilder från mamma som vanligt. :)



Ovido - Quiz & Flashcards