Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Sara - 13 januari 2010 08:06

Förra veckan hade vi -35 som kallast men i slutet av veckan var det bara -28. Sen blev det plusgrader på mindre än ett dygn. Det gäller att hänga med när vädret slår om så fort. Så på lördagen skyndade jag mej upp på taket som vi har på hundgården för att skotta av det. Det var garanterat en halvmeter snö så det var nog ganska tungt.


Lördagen var vi ut på långpromenad med hundarna medan mamma var barnvakt till den lilla ligisten Zeke. De gamla hundarna var helt överlyckliga över att kunna vara ute utan att förfrysa tassarna. Zeke fick vara ute och springa lite och jaga bollen. Söndagen var det så blåsigt ute så då tog vi det lite lugnare.


Zeke blev 15 veckor på söndagen så vi mätte och vägde honom och han är 40 cm och väger lite drygt 7 kg nu.


Däremot är han i någon trotsålder nu och bara tittar poå en och voffar när man säger till honom. De andra hundarna tycker att han är både pest och kolera på samma gång. Särskilt Ozzy som är alldeles för snäll med honom och inte säger till ordentligt så man får som passa dem lite. Den enda som har bra pli på den lilla busen är Enzo.


Idag ska Johan upp till luleå och laga bilen så nu ska Zeke vara på dagis. Få se om de tycker att han är livligare än för 4 veckor sedan när han sist var på dagis en längre tid för det är han... Men han är samtidigt en mycket snäll pojke men ibland längtar man verkligen till han har vuxit upp. Men valpar är ju valpar..


Ovido - Quiz & Flashcards